top of page

Je kan bij mij terecht als:

Je beter uit de verf wilt komen op je werk, tijdens sollicitaties, presentaties en in gesprekken; je beter wilt leren omgaan met stress, spanning, conflicten, angst en onzekerheden; je meer voldoening wilt halen uit je werk, je worstelt met de juiste (loopbaan)keuzes; je effectiever wilt leren communiceren en/of overtuigen; je beperkende denk- en gedragspatronen wilt doorbreken en voor het verkrijgen van meer inzicht in je eigen handelen om zelf meer aan het stuur te zitten en zelf de regie te voeren, je beter te voelen, assertiever te worden en meer zelfvertrouwen te ontwikkelen. Maar ook als je technische leiderschapsvaardigheden wilt ontwikkelen zoals effectieve en adequate besluitvorming, peoplemanagement, grotere invloed op veranderingen, etc.

Coaching op het cruciale punt van je carrière en je leven ontwikkelt leiderschap & kracht en versnelt je impact. Coaching is een onderdeel van je persoonlijke ontwikkeling en het bereiken van je doelen.

Dit is Désirée: 
Psycholoog, uitdagend, warm, direct, open, betrokken, inspirerend, gepassioneerd en analytisch.


Doelgroep:
Bestuurders, ambitieuze  professionals, leidinggevenden, ondernemers, (jonge) vrouwen en mannen met carrière, partnerrelaties en gezinnen.


Thema's:  
Assertiviteit, zelfvertrouwen, keuzes maken, werk-privé balans, communicatie, werk en privé relaties, talentontwikkeling en leiderschap.

DÉSIRÉE VERVUURT

bottom of page