top of page

OVER EFFECTIEF PERSPECTIEF

Effectief Perspectief onderscheidt zich door haar effectieve en efficiënte manier van werken. Onze klanten waarderen met name de diepgang, het vanuit meerdere perspectieven en disciplines denken, het out of the box denken, professionaliteit, humor en betrokkenheid in onze opleidingen en de blijvende positieve effecten ook op lange termijn voor de organisatie.

TRAININGEN

Désirée is psycholoog en oprichter van 

Effectief Perspectief

Zij verzorgt nu al meer dan 20 jaar opleidingen (trainingen) en advies op het gebied van blijvende gedragsverandering zowel voor (management) teams in organisaties, als ook voor individuele bestuurders, managers en medewerkers.

 

"Ik ben ervan overtuigd dat wanneer je de kern van het probleem opspoort je ook daadwerkelijk blijvende verandering op de lange termijn teweeg kunt brengen.

 

Door in uw schoenen te hebben gestaan als ondernemer en te zijn opgegroeid in een ondernemersnest beleef ik, en weet ik als geen ander te achterhalen wat belangrijk is voor u en wat u drijft.

 

Met een uitdagende en down to earth houding kom ik snel tot de kern op een praktische en realistische wijze. Dit biedt u vele voordelen."

bottom of page