top of page

EFFECTIEF PERSPECTIEF

EFFECTIEF PERSPECTIEF

Effectief Perspectief ontwikkelt en verzorgt opleidings-, trainings- en coachingstrajecten. Wij onderscheiden ons door een authentieke, betrokken, multidisciplinaire, deskundige en vanuit verschillende perspectieven opererende manier van werken. Onze trainer(s) verzorgen nu al meer dan 20 jaar opleidingen, advies en coaching op het gebied van gedragsverandering, organisatieontwikkeling en cultuurverbetering. Wij onderzoeken met een scherpe en kritische blik echt samen met u waar de schoen wringt binnen uw bedrijf. Op deze wijze lossen we met behulp van onderzoek, advies, een training of coachingstraject op maat het daadwerkelijke probleem op een effectieve, eenvoudige, haal- en werkbare en efficiënte manier op. 

 

Daarvoor werken wij resultaat gericht en formuleren wij samen met u vooraf opgestelde doelen. Wij weten namelijk dat het in uw organisatie cruciaal is dat teams resultaten behalen. Dat collega’s leiderschap tonen en de klant centraal staat. U verwacht dat dit beter kan. Dat er nog meer in de mensen zit en teams meer zelfsturing kunnen nemen. Daarvoor belt u Effectief Perspectief. Ervaren organisatiepsychologen die het met u mogelijk maken dat uw organisatie de talenten die zij rijk is optimaal benut.

Bovendien coachen wij mensen die privé (in gezin en relaties) of in hun werk (weer) steviger in hun schoenen willen staan en vanuit kracht willen handelen. Mensen die assertiever willen worden, beter willen leren omgaan met conflicten en de leider in zichzelf willen ontwikkelen.

 

Onze klanten waarderen met name onze down to earth, uitdagende, prikkelende, scherpe, analytische, professionele, out of the box denkende en praktische manier van werken. Maar zeker ook dat dit veelal gepaard gaat met een gezonde dosis humor en optimisme. Zie hier wat onze klanten van ons vinden.

bottom of page